Pak kohë më parë skenës muzikore ju shtua edhe një emër, edhe një këngëtare që dëshiron të njihet si Cleopatra.

E re, bukur, e talentuar dhe e gatshme për të goditur me ritëm dhe energji të jashtëzakonshme.

Cleopatra, pak javë më parë lansoj videoklipin e këngës “Nuk jam vetëm”, një produksion i cilësuar si shumë modern dhe profesional. Dhe, kënga ka ecur shumë mirë, duke e bërë këngëtaren e re menjëherë emër të njohur për publikun.

Kënga është punuar nga Ben Haliti, me tekst nga Rrezon Alidema , ndërkaq video është produkt i “Creative Labia”.

Siç kuptojmë, bukuroshja 15 vjeçare shkon në shkollë të muzikës dhe edhe më tej dëshiron ta vazhdoj muzikën dhe aktrimin, ndërkohë që luan edhe në kitarë dhe piano.

Kjo është Kleopatra nga Mitrovica, por e lindur në Norvegji.

MUND TË JU PËLQEJNË