Dafina Zeqiri është ndër ndër figurat publike që i ka në qejf tatuazhet.

Trupi i saj është i mbushur me plot të tilla që secila ka domethënien e vet.

Artistja, gjithmonë ka pretenduar të duket më ndryshe nga kolegët, andaj gati të gjithë pjesët e trupit i ka të pikturuara, shkruan Kosovarja.

Pasi që vetëm pak pjesë të mbetura i kanë mbetur pa i përfshirë në tatuazhe, ajo ka vendosur që të investojë në to dhe ti mbulojë edhe ato.

Por, këtë herë sikur është shtangur e tëra dhe ka mbetur pa pikë ideje ,ka kërkuar mendimet e adhuruesve që ta ndihmojnë në këtë përzgjedhje.

Aman, edhe ju ndihmojeni se pas gjithë atyre hiteve e videoklipeve të bukura, e meriton gjithsesi që t’i hapet kjo rrugë me idetë e juaja. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË