Dafina Zeqiri, është nga ato këngëtaret e cila gjithmonë ka pasur me çfarë të vijë dhe çfarë të prezantojë para adhuruesve të saj.

Po të flasim për këngët e projektet e saj superiore, me të parën janë shndërruar në hite ku ka prej tyre që ende dëgjohen me plot ëndje dhe nostalgji, shkruan Kosovarja.

Përveç karrierës së saj dhe qëndrueshmërisë së saj në skenë, Dafina njihet edhe për një vajzë shumë të guximshme që nuk iu ka frikësuar kurrë ndryshimeve dhe për çudi është pranuar dhe është dashur ende më shumë pas tyre.

Tek këto ndryshime hyjnë edhe flokët, e cila lirshëm mund të themi se javë pas jave po vjen me model të ri të flokëve dhe vërtetë po i kanë hije me çfarëdo stili që po prezantohet.

Aq hije sa edhe vetëbesimi iu ka shtuar që edhe këtë herë të vijë me një stil të ri dhe shumë më ndryshe se sa herave tjera. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË