Jonida Vokshi dhe Besnik Krapi sot po kurorëzojnë lidhjen e tyre me martesë.

Çifti ka organizuar gjithçka në detaje, ndërsa dasma do të mbahet tek Mali i Robit në Durrës.

Tashmë është publikuar dhe fotografia e parë e çiftit të cilët janë nisur drejt altarit, buzë detit, për të kurorëzuar lidhjen e tyre me martesë.

Duke qenë se janë të dy artistë, detajet në dasmën e tyre janë tejet të veçanta.

“Mfal hanë por sonte në tokë..dikush tjetër bën dritë më shumë se ti”, është shkrimi i çiftit i vendosur në njërin nga ambientet ku do të bëhet ceremonia.

MUND TË JU PËLQEJNË