Ish deputeti i Kuvendit, Daut Haradinaj, ka qëndruar gjatë ditës së sotme, në Prekaz të Skenderajt, ku ka vizituar varrezat e heronjëve të lirisë së Kosovës, familjes Jashari.

Haradinaj e ka cilësuar Prekazin, si vendi ku filloi çlirimi i Kosovës, duke shtuar “përjetësisht respekt heronjve tonë”.

Aty ku ja filloi çlirimi i Kosovës.
Ata e kishin dijen dhe vetëdijen e lartë kombëtare deri në flijim.
Përjetësisht respekt heronjve tonë.

MUND TË JU PËLQEJNË