Deputeti i AAK-së, Daut Haradinaj, kërkuar nga autoritetet shqiptare që të hiqet taksa rrugore, të cilën e ka quajtur ndëshkim për popullin e Kosovës.

Këtë thirrje, Haradinaj e ka bërë përmes një postimi në Facebook.

Postimi i plotë:

Isha duke u kthyer në Kosovë dhe i pashë kolonat e gjata duke e paguar taksën rrugore në Shqipëri.

Pa politikë, por i bëj thirrje autoriteteve shqiptare ta heqin këtë taksë e cila ka jo vetëm ka kosto por duket edhe si ndëshkim për popullin e Kosovës.

 

MUND TË JU PËLQEJNË