Për zërin dhe vokalin që ka është për ta duartrokitur dhe mirëpritur çdo herë në skenë.

Këngëtarja e mirënjohur Remzie Osmani është dalluar gjithmonë për prezantimet dhe paraqitjet e saj, shkruan Kosovarja.

Për këtë shkak është vlerësuar nga një masë e gjerë, pasi të gjithë janë familjarizuar me zërin e saj tash e disa kohë.

Po, Remzia është nga ato artistet e rralla që gjithnjë ka goditur në shenjë, duke ditur se çfarë po don dhe po dhuron për adhuruesit e saj.

Secili që dëgjon këngët e saj e gjen veten në molodinë dhe tekstin e saj, pasi edhe bashkëpunon me instrumenistët më të mirë në vend.

Por, a e keni dëgjuar ndonjëherë të këndojë pa përcjelljen e notave të muzikës?

Nëse jo, atëherë dëgjojeni videon në vazhdim se si këndon ma muzikë në shtëpi, dhe vlerësojeni se me apo ma muzikë ma mirë. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË