Një deputet i propozoi martesë të dashurës së tij gjatë një debati në parlamentin italian.

“Do të martohesh me mua”? e pyeti Flavio Di Muro, duke nxjerrë një unazë dhe duke shikuar të dashurën e tij, Elisa De Leo.Deputetët tjerë e duartrokitën atë.

Por Robert Fico, kryetar i parlamentit, ishte më pak i impresionuar.

Elisa De Leo ka pranuar propozimin e deputetit italian.

MUND TË JU PËLQEJNË