Dita e sotme për të ka filluar me urime të shumta e me fjalë më të përzemërtat.

Ikona e bukurisë shqiptare, Diana Avdiu, sot feston ditëlindjen e 26-të, shkruan Kosovarja.

Për një bukuroshe të njohur dhe të ndjekur siç është kjo, nuk kishin si të mungojnë dedikime më të veçantat dhe më të rrallat.

Ishte rrethi i saj i ngushtë që e bërën të ndjehej sikur një princeshë, duke e uruar me fjalë nga më të ëmblat dhe më të këndshmet.

Prej të gjithë atyre mesazheve që pranoi ajo, ne kemi zgjedhur disa nga to, të cilët nuk i kishin kursyer fare fjalët më të popullarizuara që i gjejmë tek të gjithë.

Ja, për cilat është fjala. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË