Tashmë është vala e të gjithë maturantave, andaj ky muaj konsiderohet të jetë i tëri i tyre.

Të gjithë angazhohen kokë e këmbë që të mbizotërojnë të parët, dhe të arrijnë të marrin vëmendjen maksimale nga të gjithë, shkruan Kosovarja.

Aq ndjesi të veçantë dhe të paharruar të dhuron kjo natë, sa të bën të kujtosh për vite të tëra dhe të ngelet në mendje për një kohë të gjatë.

Shumë kë e shohim duke e kujtuar me nostalgji atë natë, e veçanërisht figurat publike.

Kësaj nostalgjie nuk i iki dot as Diellza Kolgeci, teksa u pa duke ndarë disa momente të kësaj mbrëmje më të gjithë shoqërinë e saj. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË