Ishte kohë e artë kur Tuna dhe Nora nuk ishin vetëm kolege e as shoqe por dukeshin si motra, shkruan “Kosovarja”.

Por, kur puna filloi të përzihet, duke u lidhur Tuna me kunatin e Norës, Patrisin aty dy këngëtaret nuk munden ta gjejnë mirëkuptimin edhe si kunata.

Edhe pse shkak i problemeve e i thashethemeve ishin Tuna dhe Roberti.

Kohë të gjatë mediat janë vërshuar me lajme rreth kësaj situate, pasi që ishin vetë protagonistët ata që e bënë të madhe dhe të njohur si temë edhe për publikun.

Por, të shohësh fotografitë nga arkiva që kanë mbetur vite më parë nga shoqëria e Norës dhe Tunës është e pabesueshme që këngëtaret të mos kenë tash raporte edhe aq të mira.

Ky përqafim sikurse i motrave mes dy protagonisteve dëshmon miqësinë që kishin atë kohë këto dyja.

Se a do të pajtohen shpejt si kunata dhe të përqafohen kështu njësoj presim të shihet./Kosovarja/.

MUND TË JU PËLQEJNË