Për çfarë arsye brengoseni më së shumti? Epo, nëse jeni në të njëzetat, përgjigja është se me siguri brengoseni për shumë gjëra dhe tërë kohën.

Hulumtimet e reja tregojnë se të njëzetat janë periudha ku brengosemi më së shumti në jetën tonë, ndërkaq 75% e të rinjve thonë se ndihen të brengosur tërë kohën, transmeton telegrafi.

Pra, “lajmi i mirë” është se nëse ndiheni të stresuar, nuk jeni të vetmit.

Por, cilat janë gjërat për të cilat më së shumti brengosen personat në të njëzetat e tyre?

Më poshtë e keni listën me 12 brengat më të mëdha që i preokupojnë personat në këtë fazë të jetës.

– E ardhmja

– Siguria financiare

– Shëndeti/vdekja e një të afërmi

– Shëndeti personal

– Sigurimi i vendbanimit

– Siguria e punës

– Ndryshimi i klimës

– Ekonomia

– Krimi

– Dhuna

– Frika personale nga vdekja

– Paqëndrueshmëria politike. /Telegrafi/

MUND TË JU PËLQEJNË