Moti me reshje shiu ditën e djeshme ka shkaktuar shumë aksidente në trafik, çka janë krijuar dhe kolona të gjata në akse rrugore.

Përgjatë 24 orëve të fundit në Kosovë kanë ndodhur gjithsej 66 aksidente ku 25 prej tyre më të lënduar kurse 41 pa të lënduar.

Në foto shihen se si veturat kanë ‘fluturuar’ jashtë rrugëve, sigurisht nga mospërshtatja e shpejtësisë.

Fatmirësisht përkundër aksidenteve të shumta nuk ka humbur jetën asnjë person.

MUND TË JU PËLQEJNË