Një grua e cila ka humbur, katër nga miqët e saj nga kanceri i zorrëve, për katër ditë dha disa, këshilla se si ta vëreni këtë sëmundje e cila po merr një mori jetësh të njerëzve.

Ajo u shpreh se është e padrejtë që të mos e vëreni, sëmundjen dhe të mos keni mundësi të bëni ndonjë gjë për ta parandaluar atë, përcjell Ora info.
Gruaja u shpreh se në hapësirën prej katër ditëve kishte humbur katër njerëz nga shoqëria e saj dhe se të gjitha këto të marra shumë shpejt nga kanceri i zorrëve, edhe pse asnjë nga humbjet nuk ishte e papritur, ajo tha se kjo nuk e bënë humbjen e tyre më pak tragjike.

Zemërimi i saj filloi kur kishte marrë një mesazh ku shkruante se Laura Harris, një infermiere e kancerit kishte ndërruar jetë dhe se ajo ishte vetëm 42 vjeqe kur u diagnostifikua me kancer të zorrëve, andaj gruaja me emrin, Deborah James, u shpreh se mundësia më e mirë për shërimin e kësaj sëmundjeje është që ta vëreni diagnozën sa më herët, dhe se për këtë ajo kishte shkruar një libër me titullin “F*** You Cancer”.

Ne ju sjellim një pjesë të shkëputur nga libri i saj ku shpjegon disa nga shenjat e këtij lloji të kancerit e cila po merr një mori jetësh të njerëzve :

1-Gjakdergje

2-humbje e oreksit

3-humbja në peshë

4-lodhje

5-dhimbje të stomakut.

MUND TË JU PËLQEJNË