Të jesh i biri i Rasim Thaçit-Cimes, e të mos jesh ndryshe, është e pa mundur.

Epo, ndryshe është edhe Artani, djali i dytë i aktorit të humorit, Rasim Thaçi-Cima, që edhe sot e kësaj dite mbetet ndër personazhet që ngjallë shumë të qeshura.

Humoristi është baba i tre fëmijëve, një vajze dhe dy djemve, por vetëm Artani ka vendosur të merret me humor, pasi e kemi parë në disa skeqe duke luajtur përkrah të atit.

Se e ka dellin e humoristit, e dëshmon edhe kjo foto e vitit 2007, ku ai shihet teksa po flinte me këmbë të futura në frigorifer.

Mos e provoni në shtëpi!

MUND TË JU PËLQEJNË