Ibrahim Krajkova mbetet i pa harruar dhe i pa krahasueshëm. Ai, po mungon, humori i tij ka disponuar aq shumë njerëz.

Leci, ka ikur nga kjo botë, duke lënë zbraztirë të madhe në humorin kosovar.

E, megjithatë, ju mund të ecni rrugëve të Prishtinës e të takoni dikë që i gjason aq shumë, gati 100 përqind, shkruan “Kosovarja”.

Bekim Krajkova, i biri i Lecit, është kopja e tij, por që nuk e ka trasuar rrugën e të atit, nuk ka dashur të bëhet aktor humori, ani pse nuk i mungon talenti, shkruan “Kosovarja”.

Ndryshe, Ibrahim Krajkova-Leci, e emëroj të birin si Bekim për nder të mikut të tij të afërt Bekim Fehmiu./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË