Edhe këngëtarja e mirënjohur Kaltrina Selimi zë vend të rëndësishëm në zemrat e publikut shqiptar.

Dikur dhuronte këngë e videoklipe në një zhanër krejt ndryshe, kurse tani në këto vitet e fundit e kemi të drejtuar në zhnër popullor, shkruan Kosovarja.

Hyri e provoi dhe i shkoi aq shumë ky lloj zhanri, sa mbeti e vazhdoi, dhe ia hapi dyert vetes në shumë familje shqiptare për ahengjet e gëzimet e tyre familjare.

Kaltrinën tanimë po e shohim ngado të angazhuar, në secilin qytet të Kosovës, duke u kujdesur të lërë gjurmë me atmosferën e prezencën e saj tek çdo familje.

 

Këngëtarja ashtu siç ndryshoi zhanrin dhe muzikën, nuk është se nuk ka ndryshuar edhe vet e sidomos në pamjen e jashtme.

Me kalimin e viteve, Kaltrina është bërë ende më sharmante dhe më elegantë, për çka po dëshmojnë fotografitë dhe videot që po poston.

Nga të gjitha paraqitjet që kemi parë deri më tanimë, nuk do t’iu besoni syve se si ka ardhur së fundi, ku do ta shikoni me të disata herë deri ta besoni që është vet ajo. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË