Vala

Feride Korkmaz është një prej aktoreve më të pëlqyera turke.

Ajo luajti në shumë filma e seriale, mirëpo është roli i ‘Ferides’ në sërialin ‘Më fal’ ai që e bëri të njohur në publikun turk dhe atë të huaj.

Edhe në publikun shqiptar ajo u bë e njohur po me këtë rol.

Dhe ndonëse nuk e keni ditur, ajo është e martuar me aktorin, Cuneit Mete dhe i cili luan në po të njëjtin serial.

MUND TË JU PËLQEJNË