Kilogramët zakonisht bëjnë lajm. Kilogramët e Big Mames, të Ences, Gilit,Blerones…

Po, prezantuesja Blerona Zeqiri është komentuar shumë për kilogramët e tepërt dje me sa duket këto komente kanë ndikuar që ajo të ndryshoj, shkruan “Kosovarja”.

Siç kuptojmë, prezantuesja e “RTV 21” ka realizuar një ndërhyrje, përmes të ciles ka reduktuar mundësinë e shtimit të peshës.

Dhe, Blerona më në fund është në top formë, gëzon linjat e ëndërruara, e publiku s’ka pse merret më me këtë pjesë, shkruan “Kosovarja”.

A e ka reduktuar prezantuesja sasinë e ushqimit që merr, ruhet nga ndonjë gjë?

Përgjigjen, e jep më së miri kjo tavolinë e bollshme që Zeqiri e ka postuar në faqen e saj në Instagram.

MUND TË JU PËLQEJNË