Jemi mësuar që të gjitha fytyrat publike ti shohim duke shpërndarë fotografitë më të bukura duke përfshirë edhe videot.

Rrallë kush që i di dhe i kupton mundet dhe sakrificat që bëjnë ata vetëm për të ardhur deri në imazhin më perfekt, sepse shumica e tyre hezitojnë të publikojnë edhe ato pamje, shkruan Kosovarja.

Por, dikush nga ta po del të jetë i pakompleksuar dhe të shfaq në pah edhe atë se çfarë përjetojnë gjatë realizimeve të fotove, e ndër është Edona Llalloshi.

Edhe pse jemi ushqyer gjithmonë me paraqitjet e saj të bukura, ne iu prezantojmë të shihni se çfarë i ndodhi asaj në momenti kur dëshiroi të bëjë një fotografi.

E gjithë kjo iu bë nga stafi i saj, të cilët treguan se përveç punës kanë komoditetin ti bëjnë këto gjëra me Edonën. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË