Tashmë nuk po kalon ditë që veprimet e Leartës të harrohen pa u bërë lajm, jo vetëm ajo por e gjithë familja temë e rëndësishme.

Emri i saj bëri bujë që nga martesa me djalin e Shyhretës, dhe tani janë qëndrimet dhe karriera e saj që po e mbajnë në lartësi të mediave rozë, shkruan “Kosovarja”.

Kohëve të fundit, ajo po udhëheqë një biznes me fustana të llojeve të ndryshmë e që i furnizon të gjitha femrat me modele të veçanta.

Po të njejtin drejtim e udhëheqë edhe kunata e saj, por me një emër tjetër.

Pasi që e gjithë familja furnizohen me fustana, kur është fjala për te nëna e Leartës ajo më shumë po anon në lokalin e rejës sesa të bijes, pasi që shihet se në dasmën e fundit ka zgjedhur modelin e fustanave të lokalit Goddess.

Mos të harrojmë, Drita përkundër moshës që ka është një grua e zonja dhe me stil të veçantë. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË