Dorëheqja morale e Ramush Haradinajt nga postit nga kryeministri i Republikës së Kosovës, pasi mori ftesë nga Gjykata Speciale, po shihet si një veprim heroik nga të gjithë.

Haradinaj zgjodhi të shkoi si qyetetarë për të dëshmuar në Hagë dhe jo si kryeministër i një vendi, por pavarësisht kësaj është deputetja boshnjake Duda Balje, ajo që ka shkruar në një stuatus se Haradinaj do të mbetet përherë kryeministri jonë.

“Pa marrë parasysh se çfarë, do të jeni gjithmonë kryeministri ynë.

Faleminderit për punën ekipore gjatë gjithë këtyre viteve.

Respekti për z. Ramush Haradinaj!”, ka shkruar në gjuhën angleze deputetja e Kuvendit të Kosovës./Indeksonline/

MUND TË JU PËLQEJNË