Dasma e tyre ende po përflitet gjerë në detajet më të vogla.

Që nga ecja drejt altarit e deri në çastin e përmbylljes, çdo gjë pamë nga dasma e çiftit të njohur Bleros dhe Afrona Dikës, shkruan “Kosovarja”.

Dasma e tyre ishte mjaft e zhurmshme duke tërhequr kështu shumë sy e veshë të publikut.

Të gjithë u mahnitën nga bukuria e Afrones, e cila me të vërtetë po që dukej si një princeshë.

Së fundi, ndryshe prej asaj nate e veshur me fustane të bardha, edhe Afronen do e shihni si një nuse siç e lyp zakoni e veshur me dimi e jelek.

Sa hije që po i kanë apo jo?./Kosovarja/.

MUND TË JU PËLQEJNË