Dy shenjat më me fat për diten e nesërme, do të jenë Demi dhe Bricjapi.

Demi
Dashuria do të jetë protagoniste e ditës, duke iu dhënë shtysë shumë çifteve në hedhjen e një hapi më shumë në lidhje.

Yjet do të kenë ndikim shumë të rëndësishëm ndaj atyre që janë në dilemë për të mbyllur një projekt.

Bricjapi
Gjatë kësaj të mërkure ndjenjat do të jenë mjaft të favorizuara.

Në dashuri do të nisë një fazë mjaft pozitive, sidomos për gjithë ata që duan të bëjnë projekte të rëndësishme për lidhjen në çift.

Kush ka mbyllur një histori dashurie, duhet të gjejë forcën për të parë të nesërmen me më shumë optimizëm. Ata që janë vetëm, do të përballen me një sërë mundësish.

MUND TË JU PËLQEJNË