Bëhet fjalë për një mësuese anglishteje që ka pas punuar në Kinë dhe është kthyer në Shqipëri para disa ditësh.

Ata kanë raportuar se rasti i spitalit infektiv është një grua që ka udhëtuar 10 ditë më parë nga Kina dhe pas testimit mbrëmjen e djeshme.

Burime për Top Channel bëjnë me dije se bëhet fjalë për një mësuese anglishteje që ishte në Kinë dhe është kthyer në Shqipëri para disa ditësh.

Ajo fillimisht nuk ka shfaqur asnjë shenjë gripi, teksa në momentin që ka pasur dyshime i është drejtuar spitalit.

MUND TË JU PËLQEJNË