Ibrahim Tatlises ndonëse gjatë gjithë kohës së tij derisa ishte në kulmin e karrierës, pati një jetë të mbushur me aventura, por sot po përballet me shëndetin e tij të ligë.

Baba i gjashtë fëmijëve, Ibo do më së shumti të voglën e tij, Elifin, përcjell OraInfo.

Edhe në këtë gjendje, Ibo mundohet të kujdeset për të dhe t’ia plotësojë kërkesat e saj.

Në rrjetet sociale, ai mban me shumë kujtim fotografitë e Elifit që nuk jeton me të, pasi u nda edhe nga Aysegul

Yildiz, gruaja e tij e fundit.

Për më shumë shikoni fotografitë e tij.

MUND TË JU PËLQEJNË