Është ndër fytyrat më të dashura dhe më tërheqëse të publikut kosovar.

Mimoza Shkodra po vazhdon ti falë publikut më të mirën dhe të bëjë përshtypje gjithnjë, duke i bërë ata që të ndjenjë mall githmonë për të, shkruan Kosovarja.

Është ajo femër që përkundër uljeve dhe zbritjeve asnjëherë nuk është dorëzuar si nga jeta profesionale ashtu edhe private.

E kur jemi te jeta private të gjithë e dijmë që çdo herë kemi shkruar se ndarja me Seldin i ka bërë hajr, më e bukur, më rinore, më e lumtur, më e buzëqeshur, për çka dëshmojnë fotot që i poston po edhe xhirimet nga mbrëmjet e shumta muzikore që ndan me ndjekësit e saj.

Po edhe kjo video tek shihet me këtë roshulla, si fëmijë, pa djallëzi e pikë kompleksi e bëjnë të duket për atë që është, e që përherë ka qenë vetja dhe e hapur. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË