Këngëtarja e njohur e estradës Vesa Luma pritet shumë shpejtë të ktheht tek bashkëshorti i saj në Zelandën e Re.

E ky fakt po e mërzitë dhe e po e bën të lumtur njëkohësisht këngëtaren. Duke pirë kafenë e mëngjesit Vesa shfaqet në këtë mënyrë duke treguar gjendjen e saj emocionale, shkruan “Kosovarja”.

“Duke shijuar ditët e fundit në Prishtinë…#elumturdheemërzitur🤗😔”, ka shkruar ajo në Instagram.

Gjatë kohës sa ka qëndruar në Prishtinë këngëtarja vazhdimisht ka qenë aktive duke sjellur para publikut moentet më të mira.

Kurse sa i përket muzikës ajo nuk ka në mendje ndonjë projektë momentalisht./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË