Vëllezërit Mziu janë pesë në një. Ata këndojnë prej vitesh dhe tashmë janë lehtësisht të identifikueshëm nga publiku, shkruan “Kosovarja”.

Po, publiku i njeh sepse ata janë karakteristik. Stili i vëllezërve Mziu mund të njihet edhe nga aeroplani.

Siç kuptojmë, pesë vëllezërit që e pëlqejnë shatirin, së shpejti vijnë me projekte të reja muzikore, ndërkohë që janë mjaftë të pranishëm në mbrëmje të ndryshme në Diapsorë, shkruan “Kosovarja”.

Vëllezërit Mziu ndoshta kanë bërë para, por shikoni me çfarë telefoni shërbehen./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË