Afrona, afrona, afrona.

Është ky emri që po bën jehonë të madhe mediatike në kohët e fundit, e që emri i saj po ka për çfarë të përmendet, shkruan Kosovarja.

Ajo edhe kur nuk bën asgjë përbën lajm, sepse sikur një magnet tërheq të gjithë, për tu marrë me të e për të shkruar për të.

Të gjitha temat rreth saj janë shuar, sepse është një ditë e rëndësishme që atë po e pret, dhe që ka bërë që të shkruajnë vetëm për këtë.

Është fjala për ditën e martesës, e cila pritet që në muajin shtator ti japë fund beqarisë me skëngëtarin e njohur, Bleron.

Kjo gjë vetëm sa vie dhe ia shton emocionet dita ditës, madje edhe ka ndikur që bukuria t’i shtohet deri në këtë masë sa edhe Blero me shumë gjasë nuk do të mund ta njeh. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË