Në këtë ditë të bekuar të gjithë kanë ardhur me urime e mesazhe të ndryshme.

Pothuajse një pjesë e madhe e fytyrave publike kanë përcjellë fjalë të mira e mesazhe mbresëlënëse këtë ditë, shkruan Kosovarja.

Ashtu edhe siç ia kanë zakonin për çdo gjë, edhe këtë herë familja e Shyhretes ka uruar, e këtë urim e ndau djali i saj i madh Kushtrimi.

Të gjithë të bashkuar dhe të mbledhur, familja shumë e famshme dukej për mrekulli e me një lumturi të papërshkrueshme. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË