Sot të gjithë muslimanët në botë po festojnë festën e Fitër Bajramit, shkruan “Kosovarja”.

Secila familje ka zgjedhur mënyrën e vet për të festuar, e ata që bien në sy sigurisht që janë fytyrat publike.

Se si po e kalojnë këtë ditë, po na tregojnë përmes rrjeteve soviale.

Njëra ndër ta është Ariana, gruaja e këngëtarit Ermal Fejzullahu.

Ariana ka uruar besimtarët islam me disa ëmbëlsira që me gjasë i ka përgaditur vet.

Ajo përvec që shquhet për burinë e elegancën, na tregoj se nuk është keq edhe në kuzhinë.

Shikojeni dhe vlerësojeni vet.

MUND TË JU PËLQEJNË