Është njëra nga këngëtaret më simpatike dhe më të dashura në publikun shqiptar.

Është kjo Kida e cila zë një vend shumë të rëndësishëm tek mediat rozë, ku përcillet me një interesim të madh nga ta, shkruan Kosovarja.

Kjo sepse ajo përveç këngëve dhe paraqitjeve të saj skenike, ka çfarë të na tregojë edhe më shumë se kaq.

Ajo gjen gjithmonë diçka për ta shndërruar emrin e saj në lajm, dhe për të përfolur për ta pa u ndalur.

Kjo ndodhë edhe falë imazheve të zjarrta dhe joshëse që sjell dhe kujdeset që gjithnjë të pëlqehet dhe të ketë para vetes me qindra komente pozitive e të mira.

Por, këtë herë nuk dihet se si do ta pranojnë fansat këtë paraqitje të saj, pasi sikur doli pak nga vetja dhe u ekspozua më shumë se ç’duhet.

Me barkun e saj të sheshtë, e veshjen e pamjen e kompletuar, Kida nuk dihet se si do të përfundojë e komentuar. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË