Është nga këngëtaret më të njohura që me të shpejtë u bë pjesë e skenës muzikore.

Engjëllusha Salihu po vazhdon ëndrrën e saj që e ka pasur që në fëmijëri, madje atë me hapa të sigurt e me besim të madh, shkruan Kosovarja.

Këndimi dhe paraqitjet skenike po di ti udhëheq mjaft mirë, sa për aq kohë që është prezente ka rezultuar shumë e suksesshme.

Kudo që ka shqiptarë po është prezente, duke performuar e dhuruar atmosferë të paharrueshme.

Kurse, këto ditë është parë e angazhuar rreth xhirimeve të vitit të ri, e që edhe në ato pjesëmarrje po kujdeset të duket perfekte.

E, me këtë stil të fustanit e të flokëve që ka zgjedhur për performancën e radhës në nëjrin nga televizionet tona, Engji prapë po duket për mrekulli. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË