Lola është bashkëshortja e deputetit nga radhët e AAK-së, Daut Haradinaj, e cila është bërë mjaft e dashur për publikun.

Emri saj jo rrallë herë është përmendur e komentuar aq shumë, kjo për shkakun se Lola është edhe një femër e bukur dhe e zgjuar.

Lola ka rrëmbyer gjithnjë vëmendjen duke u shquar si një prej bashkëshorteve më atraktive të politikanëve.

Ajo asnjëherë nuk harron të pozojë sa më joshëse duke bërë që të gjithë të kthejnë sytë kah ajo.

E jo rrallë herë Lola ka treguar se trupi i saj është i ngjashëm me atë të modeleve.

Madje, jo vetëm Elvana por edhe Lola i paska këmbët e gjata./Kosovarja/.

MUND TË JU PËLQEJNË