Adelina Tahiri nuk ndalet së përditësuari me imazhe të ndryshme e shpesh provokuese rrjetin e saj Instagram.

Dikur ishte mjaft aktive në skenën muzikore, kurse tani deri vonë ka qenë shumë pasive.

Së fundi, erdhi me projektin e saj “Përgjithmonë”.

Përkundër që nuk ka qenë aq aktive me këngët e saj ajo ka vazhduar të jetë në fokus të mediave rozë, qoftë për martesën, lindjen e djalit apo edhe për secilën paraqitje të saj publike.

Lindja e djalit duket se nuk ka lënë shenaj në trupin e Adelinës, duke qenë se ajo është shfaqur në formë tejet të mire trupore duke provokuar me disa imazhe të publikuara me bikini.

Në fotot e fundit ajo ka dëshmuar se me punë dhe përkushtim secili mund të arrijë të ketë format e saj.

MUND TË JU PËLQEJNË