Është e vetmja që dallohet për zërin melankolikë dhe është shumë e veçantë në mënyrën e këndimit.

Është kjo këngëtarja e njohur Edona Llalloshi, e cila përherë ia tha këngës me shpirt e me zemër, shkruan Kosovarja.

Duke e dashur dhe adhururuar tej mase këtë profesion, këngëtarja ka bërë të veçohet nga shumë këngëtarë tjerë.

Po ashtu ka bërë të bëhet personazhi për qejfi për secilin njeri, të cilët nuk e krahasojnë dhe ndërrojnë me askënd.

Edona ngado që ka shkuar ka kënduar e perfomuar, ku në mënyrën e saj ia ka arritur që një opinion i gjerë të ndahet i kënaqur me të.

Këngëtarja për suksesin dhe të arriturat e saj padyshim që i detyrohet edhe babait dhe vëllaut të saj Milotit.

Këta të dy gjithmonë kanë qenë mbrapa saj duke e mbështetur dhe motivuar për të ecur më tutje.

Andaj në imazhet e radhës vjen shumë e lumtur dhe e qeshur pranë ktyre, derisa fustani që e kishte veshur e bënte të shkëlqente pranë tyre. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË