Njihet për qëndrimin, intonacionin dhe seriozitetin me të cilin e lexon secilin lajm derisa është në transmetim, shkruan “Kosovarja”.

Edona Zogu, është nga ato spikere lajmesh të pa ngatërrueshme dhe tashmë me identitet të formësuar si profesioniste e vërtet në këtë fushë.

Dikur e shihnim në “KTV”, ndërkaq së fundi është bërë pjesë e “T7”, ku përditëe informon audiencen me lajme të të gjitha fushave.

Spikerja e njohur keto kohë ka levizur shpesh sa në një vend sa në një tjetër, e ku ndër tjerash ka takuar edhe ca qura, shkruan “Kosovarja”.

Edona qurat i konsideron zonja.

A po u duken edhe juve kështu? /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË