Zakonisht të gjitha vajzat janë të fokusuara në ndonjë gjë, që iu bën më shumë përshtypje dhe iu pëlqen më shumë.

Padyshim që këtu përfshihen edhe fytyrat publike, të cilat ka prej atyre që teken në ndonjë send që nuk e ndërrojnë me asgjë, shkruan Kosovarja.

Në këtë rend nuk ka si të përjashtohet moderatorja e njohur Elita Rudi, e cila shumë herë ka treguar se në çfarë gjërash është fokusuar më shumë.

Edhe këtë herë ndodhi e njëjta, ku përmes disa paraqitjeve të saj u vërejt fare mirë se cili është fokusi kryesor që ajo është fiksuar.

Kësaj radhë janë duket se janë këpucët, ku edhe tregon vet dollapi i saj, me llojllojshmërinë e tyre, ku Elita me plot shije është kujdesur që ti zgjedhë të gjitha.

E, po tishihnit femrat e tjera këto fotografi, padyshim që do ta kishin xhelozuar dhe do të kishin lakmuar. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË