Ndërkohë që më herët vetëm femrat e ‘guximshme’ provonin ndryshime drastike në pamje, sot mjafton që dikush t’ia nis e para, të tjerat pastaj nuk po e kanë të ndryshojnë, shkruan “Kosovarja”.

Sidomos femrat e estradës bëjnë aq shpesh ndryshim sa vështirë që njihen. Megjithatë ka akoma femra që ndonëse dëshirojnë të ndryshojnë, kanë dilemma të mëdha.

Në këtë rast kemi moderatorën e njohur Elita Rudin e cila muaj më parë kërkoi ndihmë nga publiku për flokët e saj.

Ajo bëri një pytësor që ti shkurtoj apo jo flokët, e si duket mori përgjigje negative ngase akoma nuk e bëri ndryshimin.

Kurse sot iu drejtohet përseri fansave dhe ua bën të njejtën pyetje, që ti shkurtoj apo jo flokët e saj.

Se a do vendos kësaj radhe të ndryshoj, mbetet të shihet./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË