Elita Rudi është moderatorja më e dashur dhe më e pëlqyer në trojet shqiptare.

Jetëgjatësia e saj në moderim e në shfaqjë të ndryshme të gazetarisë, kanë bërë të shquhet si ndër më të parët moderatore në vend, shkruan Kosovarja.

Kjo nuk ka ndodhur vetëm për faktin që ka pasur aftësi për drejtimin që ushtron, por dhe për bukurinë e papërshkrueshme që gëzon.

Elita, thuajse çdo ditë bën diçka që të shkruhet për të, pasi të gjitha veprimet e saj shndërrohen në lajm e thashetheme.

Moderatorja e di fare mirë çfarë do publiku, andaj iu përshtatet shijes së tyre me shumë dëshirë dhe vullnet.

Madje, nganjëherë që të pëlqehet e të numërojë para vetes komente, di të dalë edhe nga vetja me pozat dhe lëvizjet e saj, ashtu si këtë herë që u pa duke lëvizur e duke marrë poza, pa menduar se kështu mund të thehet në bel e ti bëjë vetes keq. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË