Emina Cunmulaj është e martuar me një prej burrave më të pasur, mirëpo gjithmonë ka qenë e thjeshtë.

Ajo nuk e ka as problem që ta pastroj shtëpinë ani pse ka kush ta bëjë këtë.

Eminën shpesh e kemi parë edhe duke gatuar, madje disa prej ushqimeve tradicionale shqiptare dhe ia del shumë mirë.

Pavarësisht komenteve negative që pranon në rrjete sociale, dominojnë ato pozitive dhe Emina u përgjigjet të gjithëve me sportivitet.

MUND TË JU PËLQEJNË