Është organizuar koncert humanitar për të ju ndihmuar të prekurve nga tërmetet në Shqipëri.

Në Zvicër do të mbahet një koncert humanitar për të gjithë të prekurit nga tërmetet.

Emra të njohur të ekranit, Arif Vladi, Shkurte Fejza, Manjola Nallbani, Kastriot Tusha, Nikoll Nikprelaj, Çun Lajçi, Miranda Hashani, Mentor Mushkolaj, kanë qenë iniciator të këtij koncerti i cili do të mbahet më datë 8 Dhjetor.

Kontributet e mbledhura në këtë koncert nga të interesuarit do të publikohen të fund të çdo koncerti dhe do të shkojnë në ndihmë të dy familjeve më të dëmtuara nga tërmeti, familjeve Lala, Cara dhe Abazi.

MUND TË JU PËLQEJNË