Quhet Ena dhe është vajza e Armend Fejzullahut, djalit të madh të këngëtarit Sabri Fejzullahu, shkruan “Kosovarja”.

Armendi, bashkë me familjen prej vitesh jeton në Londër. Ai, është bashkëshort e baba i lumtur.

Armend Fejzullahu, këngëtari i grupit “Votra”, nuk është shumë i prirë për tu imponuar në media. E shohim rrallë, për të mos thënë shumë rrallë, shkruan “Kosovarja”.

Më poshtë, ju njoftojmë me vajzën e Armendit, që quhet Ena, që duket bukur dhe mjaftë moderne./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË