Duke u bazuar në zhvillimet e hovshme në fushën e teknologjisë, që nga viti i kaluar Evolvet arriti edhe në Shqipëri dhe Kosovë, duke sjellë performancat më të reja dixhitale.

Kjo agjenci ofron cilësi të lartë në zhvillimin e projekteve në fushën e tranformimit dixhital.

Evolvet me seli në Gjermani por duke pasur një numër të madh të operuesve tashmë edhe në vendin tonë, ka kryer aktivitete të ndryshme në platforma dixhitale duke i transformuar me risitë më të fundit të kësaj fushe.

Projekte nga fusha dixhitale si: marketing, dizajn, teknologji e shumë të tjera, Evolvet ka realizuar dhe vazhdon t’i realizojë me shumë sukses.

Në vazhdim do t’i cekim në detaje fushat në të cilat kjo agjenci bën më të mirën e mundshme për klientët e saj:

Këshillimi dhe zbatimi i dixhitalizimit në kompaninë tuaj

Zhvillimi i website, aplikacioneve të ndryshme për celularë, aplikacione të shitjeve online, testim të sigurisë së IT-së, marketing në internet (google ADS) , marketing në media sociale, dizajn UX/UI , platformat dixhitale e deri tek prezantimet dhe materialet e biznesit.

Për më shumë informata lidhur me këtë agjenci mund t’i merrni në rrjetet sociale por edhe në numrin kontaktues +355692385043.

 

MUND TË JU PËLQEJNË