Ndër vite, kanë qenë vajzat e saj frymëzimi dhe shkaku kryesor, që ajo ka vazhduar më tutje në profesionin e saj.

Safete Mustafa, është emri mjaft i lakuar në mediat rozë, e sidomos e kërkuar për evente, dhe ahengje të ndryshme, shkruan Kosovarja.

Ashtu siç u bë, që zëri i saj të strehohet ndër breza të tërë, ashtu edhe familja e saj nuk po mbet jashtë kësaj pjese.

Janë dy vajzat e saj dhe bashkëshorti i Safetes, njëkohësisht (njerku i vajzave), që po përfolet tejet shumë nga të gjithë.

E përkundër zërave dhe fjalëve të ndryshme, katërshja çdo herë e më shumë po e pasqyron një familje të qetë, dhe të lumtur pranë njëri tjetrit.,

Të paktën, kështu imazhet që po rrjedhin nëpër rrjete sociale po e dëshmojnë këtë gjë, e njëra ndër to është edhe  kjo që do ta shihni në vijim. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË