Almeda Abazi ia ka mundësuar ndjekësve t’i shtrojnë pyetje asaj në Instagram.

Almeda Abazi është shumë aktive në Instagram dhe shpeshherë futet në komunikim me ndjekësit e saj.

Aktorja që po jeton në Turqi po me prejardhje shqiptare i ka dhënë mundësi ndjekësve t’i parashtrojnë pyetje saj.

Por njëra nga to shfrytëzoi këtë mundësi t’i tregoj artistes se gjithmonë e kishte ëndërr të martohet me Tolgahanin.

Almeda u tregua shumë modeste dhe ia kthen shkurt dhe në mënyrë sarkastike duke i thënë: “Më fal”.

MUND TË JU PËLQEJNË