Vala

Ajo kënaqet pafundësisht në joshje e pushtime.

Është tepër e shkathtë në këtë lojë.

Në marrëdhënie është shumë pretenduese dhe kërkon trajtim të veçantë.

Elegnacën e ka të rëndësishme edhe në shtrat. Prandaj e do stilin e rafinuar dhe poza imagjinative.

Ka prirje për fantazi seksuale, dhe për këto do ta shtyjë t’i bëjë partneri, dhe atë me vërshimë butësie e puthje të pasionuara.

Kjo është gruaja PESHORE.

MUND TË JU PËLQEJNË