Janë gjithësej tetë motra, të cilat publiku i njeh mirë për shkak të veprimtarisë së tyre në fushën e muzikës.

Ndonëse dy janë më të famshme Safetja dhe Sahidja. Ato qysh prej fillimit të karrierës muzikore nuk u ndanë asnjëherë, shkruan “Kosovarja”.

Dyshja u bën nga këngëtaret më të pëlqyera të muzikës popullore, të cilat edhe sot mbesin në këtë nivel.

Në këngët e tyre kanë trajtuar tema nga më të ndryshmet që lidhen me jetën, familjen e shoqërinë, duke ndjekur gjithmonë shijen e publikut.

Ato shpesh u shfaqen edhe bashkë të gjitha, duke dhuruar një atmoferë të vërtetë me zërin e tyre të mrekullueshëm.

E kur flasim për jetën private, motrat kanë raporte të mira mes vete dhe shpesh i shohim në ahengje e organizime të ndryshme bashkë.

E sot në familjen e tyrë është a festë, madje e dyfishtë. Sot në ditën e njejtë po festojnë ditëlindjen nëna dhe motra e tyre Kumrie Mustafa.

E për këtë ditë të veçantë nuk kanë munguar urimet nga vajzat, konkretisht motrat dhe vëllau Iliri për ditëlindjen e tyre. Ja urimet e tyre:

/Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË