Filloreta Raçi apo ndryshe e njohur me emrin Fifi, po vazhdon të jetë pjesë e ballinave rozë.

Kjo për arsye që po vazhdon të jetë tejet aktive në profesionin e saj, dhe po sjell risi mbas risie në muzikë, shkruan Kosovarja.

Këngët e saj gjithmonë arrijnë të pëlqehen dhe të shndërrohen në top hite, të cilat vazhdimisht përçojnë mesazhe të ndryshme tek publiku.

Nuk është rastësi që ndodhë kështu, pasi një pjesë të bukur të teksteve është Fifi që i bën vet dhe e ka dëshmuar shumë herë që ka prirje dhe aftësi për këtë.

Madje, atë jo që e shohim ti bëjë vet tekstet dhe këngët e saj, por nganjëherë e shohim të vijë dhe me thënie që bëjnë boom gjithandej.

Kurse, nata e sotme e zuri të vijë me një tjetër thënie e shkrim, të cilin e përcjelli me disa foto të bukura.

Se për çfarë bëhet fjalë dhe çfarë tha ajo, iu zbulojnë fotot në vazhdim. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË